Meld deg på vårt nyhetsbrev

rådgiver Mikael Hole

Jeg motiveres av å jobbe med mennesker som vil noe - både finne ut hva de vil og hvordan de skal få det til. Mikael Hole
Karriereveileder Mikael Hole

Mikael er opptatt av å bidra til at hans kandidater blir bevisst sine egne ressurser. Han er opptatt av å forstå helheten og utfordrer etablerte tankesett og atferd hos individ, gruppe og organisasjon. Mikael vil at hans kandidater finner ut hva de vil, hva de kan og hvordan de skal kunne nå målene de setter seg. Han beskriver seg selv som en pragmatisk og resultatorientert kar som jobber med utgangspunkt i at ”man er det man viser” og bevisstgjør i forhold til det; både i det man skriver og sier om seg selv.  

Han har bred og variert leder- og stabserfaring fra både private og offentlige virksomheter og har i alle sine jobber hatt fokus på utvikling av mennesker. 

Mikael er utdannet offiser fra Luftkrigsskolen og Forsvarets stabsskole og har en fordypning i organisasjonsutvikling og endringskompetanse.   

 

 

 

Kontakt oss

Lurer du på noe?

Send oss en melding da vel. Dette kan være om du trenger råd, har spørsmål, eller andre ting vi kan hjelpe deg med. Vi svarer så fort vi kan!